WordPress gyorsítás próba oldal

WordPress rakéta
Elégedettségi garancia

WordPress gyorsítás online tanfolyam

Gyorsítsd be extrém módon a WordPress honlpodat – ahogy a Google és a látogatók szeretik! Lépésről lépésre oktatóvideókkal, akár a nulláról, programozói tudás nélkül!

↓ SPECIÁLIS BEVEZETŐ ÁR 2020. JÚLIUS 7. DÉLIG ↓

Legújabb, 2020-as változat!

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

  • … WordPress honlapod van, de nem elég gyors.
  • … tudod, hogy a honlapod sebessége fontos a Google-nek és a látogatóknak, de nem tudod, hogyan tudnád gyorsítani.
  • aggódsz a SEO helyezéseid miatt.
  • … érthető, lépésről-lépésre megoldást keresel a WordPress honlapod gyorsítására, programozói tudás nélkül.
  • mérted a honlapod sebességét, és inkább nem is akarsz rá gondolni…

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Köszkívánatra összegyűjtöttem a lényeget, és elkészítettem a WordPress gyorsítás online videótanfolyamot, ami most végre választ ad a kérdéseidre, és megoldást a WordPress sebességével kapcsolatos problémáidra.

Figyelem! Ez az online végezhető képzés a WordPress honlapod teljes gyorsítását mutatja be vállalkozók számára is érthető, gyakorlati videókkal!!!

Érthető, lépésről lépésre végigvezetett videókon mutatom be neked a WordPress honlapod gyorsítását. Teljesen nulláról indulunk, és egészen kezdőknek is érthető és gyakorlatban használható megoldásokat mutatok be. De eljutunk az extrém haladó prémium megoldásokig, amikkel tényleg rakétasebességre gyorsítható a WordPress honlapod.

Ráadásul mindezt az otthonod vagy az irodád kényelmében kapod meg egy online végezhető videótanfolyam formájában.

Mit tartalmaz a WordPress gyorsítás online tanfolyam?

A WordPress gyorsítás online tanfolyam három részből áll. Az első rész külön, az első-második rész együtt, vagy mind a három rész együtt vásárolható meg. Így tényleg csak a számodra szükséges információt fogod megkapni, és nem terhellek olyan dolgokkal, amik a te honlapodnál vagy vállalkozásodban feleslegesek!

↓ SPECIÁLIS BEVEZETŐ ÁR 2020. JÚLIUS 7. DÉLIG ↓

Mit fogsz megtanulni a WordPress gyorsítás online tanfolyam első részében

Az első rész az alapokat tartalmazza, rengeteg gyakorlati beállítással. Már pusztán ezek a beállítások hatalmas eredményeket fognak hozni a WordPress honlapod sebességében!

  • Ferrari, Ford S-Max, Suzuki Swift Egy rendhagyó videó, amiben az autók segítségével fogod végre 100%-osan megérteni, hogy mitől függ igazán, hogy mennyire gyors a honlapod, illetve mekkora átverés pusztán a sebességtesztek százalékos értékeit nézegetni.
  • Mit jelent pontosan a honlap sebessége Mint mindig, szeretem itt is rendbe tenni még az elején, hogy miről is beszélünk. Meg fogsz lepődni, a honlapod sebessége nem biztos, hogy csak azt jelenti, amire eddig gondoltál!
  • Mennyire foglalkozz a sebességgel? Öntsünk tiszta vizet a pohárba! Semmi értelme mostantól csak a honlapod sebességét bűvölnöd. Ebben a részben megérted, hogy mennyit érdemes ezzel foglalkoznod, és mi az, amikor már csak az idődet és pénzedet pazarlod – minimális eredménnyel.
  • 6 ok, amitől lassú lehet egy WordPress honlap 6 oka van, amitől a WordPress honlapod lassú lehet. Sajnos sokan ebből csak egyetlen egyre koncentrálnak – hogy nincs optimalizálás. Pedig ahogy a képzésen megérted, ez csak egy a hatból, ráadásul meglepő módon nem is feltétlenül a legfontosabb!
  • Tárhely optimalizálás Hogyan válassz megfelelő tárhelyet, ha fontos a honlapod sebessége.
  • Sablon optimalizálás Hogyan válassz gyors WordPress sablont. Mi a lassú sablonok közös ismertetőjele, miket kerülj (ha teheted). Tippek kifejezetten gyors sablonokra.
  • Pluginok és a honlapod sebessége A WordPress honlapoddal a pluginok csodát művelhetnek de tönkre is tehetik. És ez igaz a sebességre is. Itt végre megérted, hogy mire figyelj, milyen pluginokat gyomlálj ki és miket használj.
  • A két legütősebb ingyenes gyorsítóplugin Két konkrét bővítményt mutatok be, amik rendkívül egyszerűek, teljesen ingyenesek, mégis rengeteget dobhatnak a honlapodon.
  • Egy titkos favorit: Adatbázis optimalizálás Nem látványos, ezért nem sokat hallasz róla. Pedig be fogsz halni: egy sok éves honlapot akár önmagában ez az egy lépés is érezhetően gyorsíthat!
  • Képek optimalizálása A képek kétélű fegyver egy honlapon: nélkülük nincs felhasználói élmény, velük pedig szinte garantáltan lassú a honlap. Itt egyrészt megérted az elméletet – mire figyelj a képekkel kapcsolatban. Másrészt megtanulod a konkrét gyakorlati lépéseket, amikkel már a saját gépedtől (!) kezdődően gyorsíthatod a honlapodat!

Mit fogsz megtanulni a WordPress gyorsítás online tanfolyam második részében

A 2. rész haladóbb anyagokat tartalmaz. Itt már elkötelezettebbnek kell lenned a honlapod gyorsítása iránt, hajlandónak ezzel többet foglalkozni, és nem szabad megijedned az extrémebb beállításoktól.

  • A Google kedvence: AMP – alapok Tetszik nem tetszik, lassan a Google elvárja, hogy a honlapod AMP-kompatibilis legyen. Ez egy speciális programnyelv, és egyre inkább ajánlott a honlapok mobilnézetéhez. A jó hír: tényleg szupergyors lesz tőle a honlapod (mobil verzióban), és teljesen ingyenesen, bármiféle kódolás nélkül te magad is be tudod állítani. Az anyagokból nem csak azt érted meg pontosan, hogy mi ez, de be is fogod tudni állítani a saját honlapodra.
  • AMP Google Analytics integráció Hogy a szupergyors AMP mobil verziód látogatottsági adatait a Google Analyticsben is kövesd.
  • AMP GDPR beállítások Megoldjuk, hogy az AMP honlapod is megfeleljen a GDPR szabályainak.
  • Hatékony WordPress gyorsítótár (cache) Egy bizonyos szint fölött már muszáj úgynevezett cache plugint (gyorsítótár bővítményt alkalmazni). De nagyon nem mindegy, hogy melyiket, és nem mindegy, hogy hogyan állítod be. Ebben a részben a nulláról indulva teljesen megérted és a gyakorlatban is megtanulod beállítani ezeket az eszközöket. Ezeket vesszük többek között:
    • 2 ingyenes WP Cache plugin teljeskörű bemutatása
    • Mindkét plugin részletes beállítása, magyarázat és konkrét tippek rengeteg videóban
    • Cache és CDN (lásd kicsit lejjebb) együttműködése
    • A cache hibás használata: Hogyan lehet akár lassabb is a honlapod egy cache plugintól?
  • Hozzászólások optimalizálása – 4 megoldás! Tudtad, hogy ha sok a hozzászólás a honlapodon, az önmagában nagyon belassíthatja? Persze kikapcsolhatod a hozzászólási lehetőséget, de az pedig a hitelességedet rontja. 4 különböző megoldást fogok neked mutatni a hozzászólások gyorsítására, és mindegyik teljes mértékben kezeli ezt a problémát!
  • CDN Ha haladóbb megoldásokban gondolkozol, akkor előbb-utóbb nem kerülheted ki a CDN használatát. Ez egy technikai kifejezés, de az anyagokból megérted, hogy pontosan mit jelent, és hogyan tudod – akár ingyenesen – alkalmazni a saját honlapodon.
  • 2 extrém haladó prémium megoldás Két olyan haladó, prémium megoldást mutatok neked, amikkel villámsebességűre gyorsíthatod a WordPress honlapod.
  • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ha megvan már neked az Online WordPress Tanfolyamunk mind a 2 része, akkor ha megrendeled ennek a WordPress gyorsítás online tanfolyamnak az első kettő vagy mind a 3 részét, akkor VIP taggá válsz. Ez 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre.

Mit fogsz megtanulni a WordPress gyorsítás online tanfolyam harmadik részében

A 3. részben az AMP haladó használatát tanulod meg. Itt nem csak a haladó beállításokat nézzük meg, de megtanulod kezelni azt a három dolgot, ami miatt üzletileg eddig akár (jogosan) idegenkedhettél az AMP-re átállástól: Az email feliratkoztatást, a reklámok megjelenítését, valamint a WooCommerce webáruházad kezelését.

Ritkán mondok ilyet, de tetszik nem tetszik, az AMP-re átállás a 2020-as évek kötelező teendője minden online vállalkozó számára, aki a Google-ben talpon akar maradni.

  • Google Címkekezelő (Tag Manager) integráció
  • SEO integráció
  • Haladó AMP beállítások “Ízekre szedjük” az AMP beállításokat. Gyakorlatilag ami benne van ebben a lehetőségben, azt testre fogod tudni szabni a honlapodon. AMP területen ez az egy rész (több videó) felér egy teljes WordPress képzéssel.
  • Egyedi AMP dizájn Ha szeretnél a honlapod AMP verziójának is egyedi kinézetet adni, akkor azt is megteheted.
  • Egyedi AMP tartalom Hogyan jeleníts meg egyedi tartalmat az AMP verzióban. (Amikor más jelenik meg normál, és más AMP nézetben.)
  • AMP Page builder Tényleg van ilyen??? Elméletben ugyan a pagebuilderek kifejezetten lassítják a honlapodat, mégis lehetőséged van AMP-re optimalizált pagebuildert használni! Ráadásul ezt teljesen ingyen! Itt az anyagokban megtanulod ennek a használatát.
  • AMP + DIVI / ELEMENTOR Ha a két legnépszerűbb pagebuilder valamelyikét használod (Divi vagy Elementor), akkor még az ezekben összerakott oldalakat is képes leszel AMP-ben megjeleníteni!
  • AMP űrlapok Végre bekérhetsz adatokat, fogadhatsz megrendeléseket AMP oldalon is!
  • AMP hirdetések Ha hirdetésekből is csinálsz pénzt, akkor ma már egyszerre lehet szupergyors a honlapod, és ráadásul nem kell lemondanod a bevételedről sem!
  • AMP hírlevél feliratkoztatás Egy jó online marketing tölcsér kihagyhatatlan eleme a látogatók popuppal történő feliratkoztatása. Ez sokáig nem működött AMP-ben, és ezért jogosan sokan nem is használták ezt a szupergyors verziót. Most viszont itt a megoldás: egyszerre lesz gyors a honlapod mobilon és leszel képes feliratkozókat szerezni.
  • AMP és WooCommerce (webáruház) integráció Ha WooCommerce webáruházad van, akkor ma már a termékeket is meg tudod jeleníteni AMP verzióban, hogy a Google is imádja a webshopod gyors betöltését.
  • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ha megvan már neked az Online WordPress Tanfolyamunk mind a 2 része, akkor ha megrendeled ennek a WordPress gyorsítás online tanfolyamnak az első kettő vagy mind a 3 részét, akkor VIP taggá válsz. Ez 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre.

↓ SPECIÁLIS BEVEZETŐ ÁR 2020. JÚLIUS 7. DÉLIG ↓

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Ez a tanfolyam volt az, ami elinditotta bennem a vallalkozo szellemet. Ezt kovette az Online vallalkozo tanfolyam. Azota keszitettem egy par weboldalt. Ezuton mondok koszonetet es ajanlom mindenkinek akit erdekel ez a tema.”

M.A.

„Sok gyakorlati tipp. Saját tapasztalataid alapján összeállított tananyag. Átlátható és átlag honlaptulajdonosként is jól érthető, azonnal hasznosítható ismeretek.”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

„…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

„A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

„Tisztelt Szilagyi Balazs Ur!

Eloszor is koszonetet kell mondjak Onnek es a szerencsemnek, hogy erre a tanfolyamra ratalaltam, mert ez annyira megvaltoztatta a velemenyem es az elkepzelesemet, hogy a meglevo honlapomat ujbol kezdtem csinalni, igyekezve minel tobbet felhasznalni az On tanacsaibol.

Meg egyzer koszonom, es tovabbi jo munkat kivanok!

Amennyiben meg hasonlo temaju tanfolyamot indit, szivesen kovetem Ont.”

M.A.J.„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Milyen szinten nyúlunk bele a honlapodba?

Ezt a képzést kifejezetten vállalkozóknak szántam, akik szeretnék megérteni, hogy mitől lassú a WordPress honlapjuk, és konkrét gyakorlati tippek felhasználásával látványosan javítani is kívánnak ezen.

Tehát nem fejlesztői szinten megyünk bele a részletekbe. Akár fejlesztői-programozói tudás nélkül, a nulláról indulva is érthető és gyakorlatban alkalmazható lesz minden anyag. Nem fogunk PHP kódokat írni, szerver konfigurációt beállítani stb. Ez remélem jó hír, ha hatékony és előzetes tudás nélkül elérhető eredményt szeretnél. Pluginokat és WordPress beállításokat fogunk használni, hogy általad is könnyen megérthető és kezelhető módon amennyire lehet, felgyorsítsuk a honlapodat.

De természetesen itt azért kicsit többről van szó, mint egy háttérszín beállításáról. Magyarul ezek a bővítmények gyakran keményen belenyúlnak a honlap működésébe. Tehát nyitottnak kell lenned arra, hogy ezeket a változtatásokat a honlapodon végrehajtsd, hogy a saját legjobb és leggyorsabb megoldásod eléréséig kísérletezz.

Milyen extra költségek vannak?

Őszinte leszek. A WordPress gyorsítási feladatok egy részét meg fogod tudni csinálni teljesen ingyenesen, egy részük viszont pénzbe fog kerülni. Ezek egyszerűen olyan prémium szolgáltatások, amikért a fejlesztőik vagy szolgáltatóik érthetően pénzt kérnek, és semmilyen más módon nem elérhetők.

Ezeket az összegeket nem nekem fizeted, hanem az adott prémium bővítmény készítőjének vagy szolgáltatás szolgáltatójának. Én bemutatom az adott szolgáltatást, és te eldöntöd, hogy az ára megér-e neked annyit, amennyit várhatóan hoz.

  • A képzés 1. részében szinte csak ingyenes megoldásokat mutatok. Ezekkel is nagyon sokáig el lehet jutni, rengeteget lehet a WordPress honlapod sebességén javítani.
  • A képzés 2. részében lesznek ingyenes és fizetős megoldások. Itt is csupán az ingyenes tippkeket alkalmazva (AMP, CDN, hozzászólások) is hihetetlen sebességjavulást érhetsz el!
  • A képzés 3. részében prémium szolgáltatásokat veszünk, ezeknek külön díja van. Ezek jellemzően pluginok (bővítmények), évi 20 és maximum 150 dollár között. Viszont csak egy rövid tipp: ezért az összegért tökéletes, AMP-kompatibilis popupot fogsz tudni üzemeltetni, hirdetéseket megjeleníteni, hírlevél feliratkozókat szerezni, és még rengeteg további extrához jutsz hozzá. Magyarul ma már majdnem egy normál honlap funkcionalitását fogod tudni kihozni mobilon extrém sebességgel.

↓ SPECIÁLIS BEVEZETŐ ÁR 2020. JÚLIUS 7. DÉLIG ↓

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 500.000 Ft-ot, de még csak 200.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

  • WordPress gyorsítás online tanfolyam 1. rész ára: bruttó 37.465 Ft (29.500 Ft + ÁFA).
  • WordPress gyorsítás online tanfolyam 1-2. rész egyben: bruttó 74.930 Ft (59.000 Ft + ÁFA).
  • WordPress gyorsítás online tanfolyam 1-2-3. rész egyben: bruttó 112.395 Ft (88.500 Ft + ÁFA).
  • VIP tagjainknak WordPress gyorsítás online tanfolyam 1. rész ára: bruttó 29.845 Ft (23.500 Ft + ÁFA).
  • VIP tagjainknak WordPress gyorsítás online tanfolyam 1-2. rész egyben: bruttó 59.690 Ft (47.000 Ft + ÁFA).
  • VIP tagjainknak WordPress gyorsítás online tanfolyam 1-2-3. rész egyben: bruttó 89.535 Ft (70.500 Ft + ÁFA).

!!! SPECIÁLIS BEVEZETŐ ÁR 2020. JÚLIUS 7. DÉLIG !!!

A WordPress gyorsítás online tanfolyam 2020. július 17-én indul, jelenleg előrendelést veszünk fel. Ha te megtisztelsz minket a bizalmaddal, és a megjelenés előtt megrendeled a WordPress gyorsítás képzést, mi megtisztelünk téged egy soha többé vissza nem térő, bevezető árral!!!

Használd ki ezt a lehetőséget, mert a bevezető árak csak 2020. július 7. (kedd) déli 12:00 óráig érvényesek!!!

  • WordPress gyorsítás online tanfolyam 1. rész ára: bruttó 24.765 Ft (19.500 Ft + ÁFA).
  • WordPress gyorsítás online tanfolyam 1-2. rész egyben: bruttó 49.530 Ft (39.000 Ft + ÁFA).
  • WordPress gyorsítás online tanfolyam 1-2-3. rész egyben: bruttó 74.295 Ft (58.500 Ft + ÁFA).
  • VIP tagjainknak WordPress gyorsítás online tanfolyam 1. rész ára: bruttó 18.415 Ft (14.500 Ft + ÁFA).
  • VIP tagjainknak WordPress gyorsítás online tanfolyam 1-2. rész egyben: bruttó 36.830 Ft (29.000 Ft + ÁFA).
  • VIP tagjainknak WordPress gyorsítás online tanfolyam 1-2-3. rész egyben: bruttó 55.245 Ft (43.500 Ft + ÁFA).

A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a második vagy a harmadik részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, az első és második részt egyben, vagy mindhárom részt egyben.

Extra kedvezmény

Rendeld meg a WordPress gyorsítás online tanfolyamunk mellé az Online WordPress Tanfolyam mindkét részét is 50% kedvezménnyel!

A rendelés leadásakor jelezd, ha kéred az extra kedvezményt!

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

  • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
  • Küldök egy proforma számlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
  • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámunkra.
  • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát, és elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.
  • A WordPress gyorsítás online tanfolyam 2020. július 17-én, pénteken indul. A képzési videók ezt követően hetente kerülnek fel az online oktatási felületünkre, a teljes képzés (mind a 3 rész) várhatóan 3 hónap alatt.
  • Ezután pedig bárhol, bármikor és bármennyiszer megnézheted a videókat.
  • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Az akciós bevezető ár csak 2020. július 7. (kedd) délig érvényes! [MEGRENDELÉS]

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.

Szólj hozzá!